ЗА НАС

„Студио Кард“ е компания с над 15 години опит в печата на пластмасови карти с персонализирани решения. Карти се използват навсякъде около нас за идентификация, плащания, достъп, етикетиране, ваучери, като брандова и маркетингова стратегия за изграждане на имидж, ангажиране на клубни и лоялни клиенти и какви ли не още креативни приложения.

Нашата мисия е да направим качественото принтиране достъпно, лесно и бързо, да предложим икономически ефективни решения и да подпомогнем клиентите да изберат най-доброто според потребностите си.
Постигаме това, като следваме новостите в картовата индустрия и предлагаме различна технология на отпечатване според количеството и търсения резултат:


Поддържаме собствена техническа база с най-ново поколение оборудване, чрез което постигаме перфектна визия и дълъг живот на отпечатъка върху картите.
Готови сме да отговорим на нуждите на клиенти с различен профил – рекламни агенции, системни интегратори, държавни институции, корпоративни и индивидуални клиенти, семейни хотели, ресторанти, магазини и всеки, който търси начин да интегрира картите в своята работа, бизнес или да се възползва от друго тяхно приложение.

Открийте Вашето картово решение при нас!

Да се запознаем

Бисер Стоянов

Управител


Събира и мотивира този страхотен екип. И измисля новите неща...

Кристина Стоянова

Работа с клиенти


Криси ще ви посрещне винаги с усмивка и ще изпълни вашата поръчка по-бързо, отколкото сте се надявали.

Десислава Рачева

Печат & предпечат


Заедно с любимите си принтери, Деси ще направи от простото парче пластмаса най-красивата карта за вас

Савина Филипова

Маркетинг & продажби


Вече 13 години разказва на клиентите колко сме добри и ни създава много работа.

Наши щастливи клиенти

 • РА „Ъпграунд“
  Изключително готин екип! С тях се работи с лекота.
  РА „Ъпграунд“
 • Рекламна агенция „ТМ“ Стара Загора
  Студио Кард е образец на качество, професионализъм, бързина на услугата и не на последно място отношение към клиента.
  Рекламна агенция „ТМ“ Стара Загора
 • МБАЛ Авис Медика - Плевен
  Никога не сме се срещали лично със Студио Кард, но от първия телефонен разговор комуникацията е изключително лесна. Правим поръчките онлайн, изпращаме необходимите данни за персонализация и два дни по-късно получаваме готовите карти в гр.Плевен. Те са толкова ефективни!
  МБАЛ Авис Медика - Плевен
 • Курортен комплекс Албена АД
  Студио Кард са наш доставчик на безконтактни карти вече 7 години. Отечатват ги и следят поредността на номерата така, че ние трябва да мислим за нищо. Щастливи сме, че те са наш партньор и ги препоръчваме на всеки, който има нужда от карти!
  Курортен комплекс Албена АД
 • СФСМВР
  С всяка поръчка получаваме специално внимание, качество и бързина. Горещо препоръчваме Студио Кард на всички, които се нуждаят от компетентен партньор за изработка на карти.
  СФСМВР
 • РА Деларт ЕООД
  Студио Кард успешно е изпълнила множество наши проекти за печат върху пластмасови карти, доставка на четци и внедряване на безконтактни технологии. Екипът работи с изключителен професионализъм и компетентност, взимайки под внимание специфичните изисквания към всяка поръчка.
  РА Деларт ЕООД
 • Анди БГ ООД
  Вече 10 години Студио Кард доставят безконтактни карти и чипове за всички наши проекти, свързани с контрол на достъп. Качеството на техните продукти е наистина много добро, а бързите доставки и лесната комуникация с целия екип са безценни за нас!
  Анди БГ ООД
 • Шарлопов хотелс
  Препоръчваме Студио Кард на всички, които държат на високо качество и коректно партньорство.
  Шарлопов хотелс
 • Пирин Голф Холидейз Клуб
  „ Изискванията и сроковете се спазват систематично, независимо от обстоятелствата. Накратко казано, работата със Студио кард е удоволствие!"
  Пирин Голф Холидейз Клуб
 • Инфонотари ЕАД
  Екипът впечатлява с професионализъм, гъвкавост и коректност при изпълнение на всяка поръчка, с възможности за създаване на персонални решения.
  Инфонотари ЕАД
 • Апекс ММ
  Вече 8 години Студио Кард печатат картите за хотелските системи на нашите клиенти. Всички поръчки се изпълняват с изключителна бързина, а качеството на готовите изделия е отлично.
  Апекс ММ
 • Верига Химическо чистене и пране 5aSec
  С радост бихме препоръчали Студио Кард на всеки, който се нуждае от бързо и експертно решение в областта на пластмасовите карти.
  Верига Химическо чистене и пране 5aSec
 • Айко Мулти Консепт ЕООД
  Айко Мулти Консепт ЕООД оценява високо професионализма на фирма “Студио кард” и ги препоръчва като сигурен, компетентен и надежден партньор за доставка и печат на карти.
  Айко Мулти Консепт ЕООД

Направете вашето запитване сега или се обадете на телефон 02 444 2747

Контакти